Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه کردستان، آزاد حکمت در بازدید سرزده از مرکز ۲۰۲۰ سنندج، ضمن تاکید بر تکریم ارباب رجوع و برخورد مناسب با مشتریان، از کاهش زمان انتظار مشتریان با مرکز ۲۰۲۰ منطقه کردستان خبر داد.

وی در بازدید از مرکز ۲۰۲۰ و امور مشتریان شهرستان سنندج و قسمت های مختلف که به صورت حضوری انجام شد، اظهارداشت: یکی از پایه های اساسی مشتری مداری پاسخگویی روشن و شفاف به مشتریان است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این بازدید جزئیات و روند پاسخگویی این مرکز را از نزدیک مشاهده نمود و بر چگونگی ونحوه پاسخگویی اپراتورها به منظور تحقق رضایت مشتریان تاکید داشت.

حکمت با اشاره به اهمیت پاسخگویی در حداقل زمان ممکن و جلب رضایت مشتریان در تحقق اهداف مخابراتی و شعار ارتباطی فراگیر، گفت: تعامل دوسویه با مشتریان و شفافیت در پاسخگویی صحیح در جهت تحقق رضایت مشتریان از اهداف اصلی و اساسی است که موجب رسیدن به اصل مشتری مداری در منطقه می شود.

وی زمان صف انتظارِ هر مشترک با مرکز ۲۰۲۰ مخابرات را به صورت میانگین ۱۵ تا ۲۰ ثانیه اعلام کرد و افزود: زمان انتظار مشتریان برای برقراری ارتباط با اپراتورها نسبت به گذشته کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه اپراتورهای سامانه ۲۰۲۰ منطقه کردستان به صورت ۲۴ ساعته در چهار شیفت کاری پاسخگوی تماس و رفع مشکلات اینترنت پرسرعت مشتریان استان هستند، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا کنون به تعداد بیش از ۳۰۵ هزار تماس پاسخ داده اند.

مدیر مخابرات منطقه کردستان با اشاره به آمار اعلام شده که بیانگر پاسخگویی به بیش از ۹۵ درصدِ تماس های مشتریان از سوی اپراتورهای ۲۰۲۰ استان است، ابراز داشت: چند درصد تماس های پاسخ داده نشده به علت قطع کردن ارتباط از سوی مشترک و یا بعضاً بروز مشکلات فنی می باشد.

وی در ادامه این بازدید به صورت راندومی با چند مشترکِ مرکز ۲۰۲۰ تماس تلفنی داشت و از نحوه پاسخگویی و رفع مشکل مطرح شده توسط اپراتورها اطمینان حاصل نمود.

مدیر مخابرات منطقه کردستان یادآورشد: در حال حاضر تعداد ۹۸ هزار و ۷۲۶ هزار پورت اینترنت پرسرعت به مشتریان در سطح استان واگذار شده است.

در این بازدید اپراتورهای مرکز ۲۰۲۰ نیز به بیان مسائل و مشکلات خود پرداخته و از حسن توجه مدیر مخابرات منطقه کردستان در جهت رفع مشکلات و دغدغه های خود تقدیر وتشکرکردند

کد خبر 4825029

منبع: مهر

کلیدواژه: آزاد حکمت اینترنت پرسرعت مخابرات منطقه کردستان قاسم سلیمانی سردار سلیمانی بارش برف سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی ایلام شهرکرد شهادت بوشهر تعطیلی مدارس خطبه های نماز جمعه سپاه پاسداران گرگان شیراز قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۵۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت

طیبه بلوردی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از صدور مجوز راه‌اندازی مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ پس از بررسی‌های لازم حوزه معاونت پژوهشی واحد سیرجان درصدد راه‌اندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برآمد که با طرح موضوع در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی مراکز تحقیقاتی سازمان مرکزی دانشگاه با راه‌اندازی این مرکز تحقیقاتی موافقت و مجوز آن توسط معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد. ️

وی افزود:‌ با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، ارتباط تنگاتنگ با صنایع و معادن و به لحاظ جایگاه استراتژیک در حوزه تولید علم و سوابق درخشان در زمینه فنی و مهندسی، علوم پایه و فناوری‌های همگرا، کشاورزی و علوم انسانی، به‌ویژه رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی پزشکی نیاز به مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ارائه احساس می‌شد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: امروزه هوش مصنوعی راه خود را به علوم و صنایع مختلفی همانند آموزش و پژوهش، سلامت و بهداشت، تجارت، مالی، فناوری اطلاعات، امنیت، تولید، حمل‌ونقل و... باز کرده و این ظرفیت را دارد که در حوزه‌های مختلف وارد شود و آنها را متحول کند.

بلوردی عنوان کرد:‌ امید است که با کمک و توانایی اعضای هیئت علمی و استادان مجرب در زمینه هوش مصنوعی (AI) و دیگر رشته‌ها در مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با توسعه الگوریتم‌های هوشمند، تحقیقات راهبردی و کاربردی برای تولید علم و فناوری در زمینه هوش مصنوعی با هدف توسعه فناوری و کاربرد‌های آن در صنایع و بازار‌های مختلف به‌ویژه صنعت فولاد و معادن ارائه می‌شود.

به گزارش آنا، حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان چندی قبل موفق به اخذ مجوز مرکز تحقیقات صنعت، معدن و فولاد شده که با همکاری شرکت ماهان سیرجان کار‌های تحقیقاتی خور را به‌زودی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان
  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است
  • پاسخگویی به ۳۵۷ هزار تماس مشترکین آب و فاضلاب قم
  • اختلال‌های ارتباط مخابراتی در کهگیلویه و بویراحمد برطرف شد
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • آمادگی شهرداری زلنودولسک روسیه برای ایجاد مرکز تجاری ایران
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • اجرای فیبر نوری در سطح شهرستان زابل
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد