Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-05@23:12:02 GMT

فقدان پشتیبانی ۲۰۲۰ در قطعی اینترنت مخابرات

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۱۱۷۵۳

فقدان پشتیبانی ۲۰۲۰ در قطعی اینترنت مخابرات

ایتنا - اگرچه اتصال به اینترنت در بیشتر نقاط کشور مجددا برقرار شده است، اما برخی افراد که از اینترنت مخابرات استفاده می‌کنند، هنوز در دریافت خدمات دچار مشکل هستند و در تماس با پشتیبانی مخابرات (۲۰۲۰) نیز باید دقایق زیادی در انتظار باشند که بعضا اعلام شده که پشتیبانی هم پاسخگو نیست.
اگرچه اتصال به اینترنت در بیشتر نقاط کشور مجددا برقرار شده است، اما برخی افراد که از اینترنت مخابرات استفاده می‌کنند، هنوز در دریافت خدمات دچار مشکل هستند و در تماس با پشتیبانی مخابرات (۲۰۲۰) نیز باید دقایق زیادی در انتظار باشند که بعضا اعلام شده که پشتیبانی هم پاسخگو نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش اینا از ایسنا، شرکت مخابرات ایران یکی از پرکاربرترین شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات مخابراتی به شمار می‌رود. اگرچه در ارائه خدمات اینترنتی، مخابرات جزء اولین شرکت‌ها بود، اما به مرور زمان و با حضور شرکت‌های FCP و خدمات متفاوت، رقابت در دست این شرکت‌ها قرار گرفت و مخابرات در حوزه خدمات مطلوب اینترنتی برای کاربران، به نوعی بازی را به شرکت‌های دیگر واگذار کرد.

اتصال ایران به شبکه جهانی اینترنت از شنبه شب (۲۵ آبان)، به دلیل ناآرامی‌های ایجادشده در پی اجرای طرح اصلاح و سهمیه‌بندی بنزین و به منظور جلوگیری از امکان سوءاستفاده های احتمالی از این ابزار ارتباطی قطع شد. پس از آن، اتصال اینترنت ثابت و خانگی، دانشگاه‌های بزرگ کشور و و برخی شرکت‌های فعال و نیازمند به ارتباطات اینترنتی از روز پنج‌شنبه (۳۰ آبان) آغاز شد.

اتصال مجدد اینترنت به تدریج ادامه یافت تا به مرور در استان‌ها ارتباطات بین‌الملل دوباره از سر گرفته شود؛ هرچند هنوز برخی اخبار حاکی از قطعی اینترنت در برخی از استان‌ها است. با وجود این به نظر می‌رسد برخی از دریافت‌کنندگان خدمات اینترنتی از شرکت مخابراتی، هنوز هم نتوانستند به اینترنت دست یابند و حتی شبکه ملی اطلاعات هم برایشان قطع است.

در اعتراض به این مشکلات، یکی از کاربران نوشته است: «اینترنت خانگی ما هنوز قطع است. متاسفانه اینترنت تهران وصل شده اما ما که جزو شهرستان‌های تهران هستیم، هنوز قطع است و حتی ۲۰۲۰ هم قطع است که بخواهیم گزارش دهیم.»

کاربر دیگری نوشته است: «من یه برنامه‌نویس هستم و در یک شرکت تولیدی قطعات سخت‌افزاری کار می‌کنم. اینترنت استان تهران ۱۰ روز شده که قطع است و من هیچ کاری نمی‌توانم بکنم. از اینترنت ADSL مخابرات استفاده می‌کنیم که علاوه بر نبود اینترنت، به مدت ۱۰  روز، شبکه ملی هم چهار روز است که برای ما قطع شده و به پشتیبانی ۲۰۲۰ زنگ می‌زنم، تلفن قطع می‌شود و یک نفر پشتیبان هم جواب نمی‌دهد.»

 این در حالی است که پیش از این هم شرکت مخابرات ایران به دلیل بالا رفتن حجم تماس‌ها در سامانه‌های شارژینگ و فنی با اختلالاتی روبه‌رو بود و پس از این‌که وزیر ارتباطات از تماس با پشتیبانی مخابرات (۲۰۲۰) و چند سرویس‌دهنده‌ی دیگر گفته بود که کیفیت خوبی نداشتند، از طرف سازمان تنظیم مقررات ارتباطات، به دلیل بیش‌ترین مشکلات را در زمینه کیفیت پاسخگویی به مشترکان اخطار گرفته بود.

اما این روزها که به دلیل قطعی شبکه جهانی اینترنت به مدت حدودا یک هفته بسیاری از کسب‌وکارها آسیب دیدند و بسیاری از کاربران نیز به این موضوع اعتراض داشتند؛ این‌که با برقراری مجدد اینترنت برای دریافت‌کنندگان خدمات اینترنتی، برخی نه تنها به اینترنت بین‌الملل بلکه به حتی به شبکه ملی اطلاعات هم دسترسی نداشته باشند و پشیبانی هم پاسخگوی شرایط موجود نباشد، قابل توجه است.

پاسخ مخابرات به مشکلات ۲۰۲۰
اما پیگیری‌های ایسنا از شرکت مخابرات ایران حاکی از بالا رفتن تماس‌ها با مخابرات است. در این راستا محمدرضا بیدخام -سخنگوی شرکت مخابرات ایران- در گفت‌وگو با ایسنا ضمن عذرخواهی از مشترکان به دلیل بالا رفتن مدت زمان انتظار  ۲۰۲۰ اظهار کرد: عمده دلیل قطع اینترنت ثابت و همراه با توجه به شرایط موجود جامعه است که ما دخل و تصرفی در قطع و وصل آن نداشتیم اما به واسطه قطعی اینترنت، میزان تماس‌ها با ما ۱۰۰ برابر افزایش داشته است.

وی افزود: افزایش ترافیک این تماس‌ها سه علت عمده دارد؛ یکی این‌که مردم سوال می‌کنند چرا اینترنت قطع شده و چرا کیفیت و سرعت آن پایین آمده است؟ علت دوم این‌که تخفیف‌هایی که قرار داده شده را چطور می‌توانند دریافت کنند؟ علت سوم نیز فروش اینترنت ثابت است؛ این سه علت موجب شده صف انتظار در نقاط کشور تا ۱۰۰ برابر افزایش یابد.

سخنگوی شرکت مخابرات ایران با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای کاهش انتظار پاسخگویی به کاربران بیان کرد: ما در سامانه مخابرات یک IBR (سیستم پاسخگویی هوشمند) قرار دادیم که مردم را راهنمایی کند تا برای کاهش ماندن در صف انتظار چه کار کنند. دوم این‌که ثبت مکانیزه را در بخش‌های مختلف ۲۰۲۰ اضافه کردیم. در سومین اقدام هم میزان پاسخگوها را افزایش دادیم و سیستم تیکتینگ اینترنتی را بر مبنای وب فعال کردیم.

بیدخام درباره قطعی ادامه‌دار اینترنت در برخی نقاط توضیح داد: دستور وصل اینترنت ثابت و همراه از طریق شورای امنیت کشور است. برای مثال در تهران در برخی از نقاط غربی هنوز دستور اتصال داده نشده است. اما این موضوع می‌تواند دلایلی از جمله بدهی، خرابی یا موارد دیگر داشته باشد. البته اتصال اینترنت به صورت کلی برقرار می‌شود و به‌صورت موردی صورت نمی‌گیرد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: قطعی اینترنت اینترنت مخابرات ۲۰۲۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۱۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقدان امنیت شغلی؛ دغدغه اول جامعه کارگری

رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار با بیان اینکه تاکنون اراده جدی برای ساماندهی قراردادهای کار نبوده است، ابراز امیدواری کرد: با توجه به تصویب کلیات لایحه امنیت شغلی در دولت سیزدهم با همراهی مجلس ساماندهی قراردادهای کار به نتیجه برسد و دغدغه اصلی جامعه کارگری برطرف شود.

به گزارش ایسنا، اولیا علی بیگی ضمن اشاره به دیدار کارگران با رهبر معظم انقلاب در هفته کار و کارگر اظهار کرد: رهنمودها و بیانات ایشان مایه  دلگرمی جامعه کارگری بود و نور امیدی در بین جامعه کارگری به وجود آورد. مقام معظم رهبری تاکید داشتند که بهبود حال جامعه کارگری تاثیر بسیاری در بهبود حال جامعه دارد. حدود نیمی از جامعه ایران را کارگران تشکیل می دهند و طبعا اگر کارگران حال خوبی داشته باشند نصف حال جامعه خوب خواهد شد.

فقدان امنیت شغلی اولین دغدغه جامعه کارگری

وی که در یک گفت و گوی رادیویی سخن می گفت، فقدان امنیت شغلی را اولین دغدغه کارگران دانست و گفت: مسأله ای که کارگران را آزار می دهد، نبود امنیت شغلی در محیط کار است. کارگران زیادی هستند که ۲۰ سال یا بیشتر سابقه کار دارند، ولی همچنان با قراردادهای سه ماهه و شش ماهه و بعضاً یک‌ماهه فعالیت می کنند. رواج قراردادهای موقت ناشی از نقص قانون است و تبصره های ماده  قانون کار به درستی تبیین نشده است.

رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار ادامه داد: ماده ۷ قانون کار که مربوط به قرارداد کار است روح قانون کار محسوب می شود ولی ایرادهایی دارد که به واسطه آن باعث شده قراردادهای موقت رواج یابد لذا این ماده باید اصلاح شود.

تصویب کلیات لایحه امنیت شغلی در هیات دولت

علی بیگی افزود: سال گذشته رئیس جمهور دستور دادند که وزارتخانه های کار و صمت نسبت به ساماندهی قراردادها اقدام کنند که در این راستا معاونت روابط کار نشست‌های سه جانبه ای را برگزار کردند. در نهایت توافقات به هیات دولت ارسال شد تا کلیات لایحه امنیت شغلی به تصویب رسید و اکنون کارگروه‌های تخصصی روی جزئیات کار می کنند.

وی تصریح کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور انتظار داریم بدنه دولت و مجلس اهتمام ویژه ای به بحث ساماندهی قراردادهای کار داشته باشند. متاسفانه اراده جدی برای ساماندهی قراردادهای کار نبوده است؛ لذا اگر دولت و مجلس عزم و اراده داشته باشند راهکارهای متعددی هست که به موضوع قراردادها ورود کرد و مشکلات جامعه کارگری در بحث قراردادها را برطرف کرد.

تفکیک قراردادهای با ماهیت مستمر از غیر مستمر

رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار در عین حال بر لزوم ساماندهی قراردادها تاکید کرد و گفت: منظور از ساماندهی قراردادها یعنی کارهایی که ماهیت مستمر دارند شناسایی شوند و افرادی که در این مشاغل مشغول کارند با قرارداد دائم به کار گرفته شوند. منتها باید به سمت و سویی برویم‌ که امنیت شغلی با رعایت انظباط اجتماعی در محیط کار انگیزه وبهره وری ایجاد کند.

وی در پایان گفت: در کارهایی که فصلی است انتظار جامعه کارگری این نیست که حتما کارگر قرارداد دائم داشته باشد؛ بنابر این باید بین کارهای با ماهیت مستمر و کارهای با ماهیت غیر مستمر تفکیک قائل شویم و این کارها رصد و شناسایی و ساماندهی شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات
  • اطلاعیه قطعی گاز در بخشی از شهر کرج
  • ورود نخستین محموله خودرو‌های هیبریدی واردات قطعی به قشم
  • تداوم پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان
  • فقدان امنیت شغلی؛ دغدغه اول جامعه کارگری
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • اعلام آماده‌باش در مناطق نفت‌خیز جنوب برای آب‌گرفتگی‌های احتمالی
  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴